حسین یزدانی دوشنبه ۲۶ اسفند ۹۸ | ۱۹:۰۹ ۱,۰۸۱ بازديد
برای فهم دقیق قانون محکومیت برای عدم پرداخت مهریه، ابتدا باید قانون نحوه اجرای محکومیت های مالی را بررسی کنیم :
هرکس محکوم به پرداخت مالی به دیگری شود چه به صورت استرداد عین یا قیمت یا مثل آن و یا ضرر و زیان ناشی از جرم یا دیه و آن راتأدیه ننماید دادگاه او را الزام به تأدیه می نماید.
و چنانچه مالی از او در دسترس باشد آن را ضبط و به میزان محکومیت از مال ضبط شده استیفاء مینماید. در غیر این صورت بنا به تقاضای محکوم له ، ممتنع را در صورتی که معسر نباشد تا زمان تأدیه حبس خواهد کرد. بنابراین شرایط پرداخت نکردن مهریه زن چه مراحلی دارد؟
بنابراین مهریه شما از سه شکل زیر خارج نمی باشد:
1- مهریه کمتر از 110 سکه است: که در اینصورت باید تمامی مهریه پرداخت شود.
2- مهریه دقیقاً 110 سکه است: که مانند حالت اول باید تمامی مهریه پرداخت شود، درغیراین صورت برابر قانون رفتار خواهد شد.
3- مهریه بیش از 110 سکه است: که در این وضعیت، در ابتدا باید 110 سکه مطابق قانون پرداخت گردد.سپس دادگاه تمکن مالی فرد را بررسی کرده و مطابق وضعیت مالی و تمکن وی تصمیم گیری خواهد کرد.
حسین یزدانی پنجشنبه ۲۲ اسفند ۹۸ | ۱۹:۱۸ ۱,۱۰۲ بازديد
چنانچه مبلغ مهریه بیش از 200 میلیون ریال باشد باید از طریق دفاتر خدمات قضایی برای مطالبه آن اقدام کنید.سپس پرونده شما به دادگاه خانواده فرستاده می شود.
پس از ثبت دادخواست، پرونده به مرجع رسیدگی ارجاع و پیامکی برایتان ارسال خواهد شد. بعد از وصول پیامک باید به دفتر شعبه رسیدگی کننده مراجعه کرده و از تکمیل بودن پرونده خود مطمئن شوید.
راهنما: اولین اقدام شما در این مرحله باید درخواست توقیف اموال همسرتان باشد.در این مواقع بهتر است برای پیشبرد سریع پرونده خود از یک وکیل مجرب استفاده کنید.
اکنون پرونده شما جهت رسیدگی تعیین وقت گردیده،سپس وقت دادگاه به طرفین ابلاغ شده وجلسه رسیدگی در زمان اعلام شده تشکیل میگردد.
پس از تشکیل جلسه رسیدگی و صدور رای به نفع زوجه و قطعیت رای، زن می تواند اجرای حکم محکومیت همسرش به پرداخت مهریه را از واحد اجرای احکام مدنی بخواهد.
سپس برای اجرا گذاشتن مهریه از طریق دادگاه ابلاغیه ای برای شوهر ارسال می گردد و به او مهلت 10 روزه ای داده خواهد شد تا بتواند مطالبه همسرش را پرداخت نماید.
راهنما: اموال همسرتان که جزء مستنثات دین (منزل مسکونی در اعسار او،اثاثیه مورد نیاز زندگی،وسایل و ابزار امرار معاش و …)می باشد را توسط دادگاه نمی توان توقیف نمود.
به یاد داشته باشید که به طور همزمان نمی توانید در طریق دادگاه و اجرای ثبت برای دریافت مهریه اقدام کنید و باید از یکی از این دو روش استفاده کنید.
برای وصول مهریه میتوان به جای مراجعه به دادگاه از یک روش غیرقضائی و در برخی موارد راحت تر نیز استفاده کرد و آن وصول مهریه از طریق صدور اجرائیه ی ثبتی است.
از آنجائیکه مهریه طلب زن از مرد محسوب می شود و در سند رسمی ازدواج نیز ثبت شده است لذا میتوان طبق مواد ۹۲ و ۹۳ قانون ثبت اسناد و املاک، از طریق ادارۀ اجرای ثبت، مهریه اش را به اجرا گذاشته و آن را وصول کند.
برای اجرا گذاشتن مهریه از طریق اجرای ثبت با داشتن مدارکی که در بالا ذکر شد به دفتر ازدواجی که ازدواج شما در آنجا ثبت شده است مراجعه کنید.
سپس تقاضای خود را به طور کتبیبه سردفتر ارائه می دهید و بنا به تقاضای شما سردفتر ظرف 48 ساعت برگه های اجرائیه رای را جهتاجرا نزد مسئول اجرا می فرستد.
مامور اجرا نیز بر اساس قوانین اجرائیه را به زوج ابلاغ میکند. بعد از آن، مرد باید ظرف 10 روز مهریه را بپردازد یا ترتیبی برای پرداخت آن بدهد و یا اینکه مالی را برای پرداخت مهریه معرفی کند.
چنانچه مرد قادر به تامین مهریه نباشد، باید ظرف همان 10 روز صورت دارائی خود را به مسئول اجراء بدهد و اگر مالی ندارد صریحاً اعلام کند.
با الکترونیکی شدن فرآیند پیگیری پرونده های قضایی در سامانه خدمات الکترونیک قضایی و سامانه ثنا می توان به راحتی و بدون اتلاف زمان به کلیه پرونده های قضایی خود دسترسی پیدا کنیم.
شما می توانید با ثبت نام در سامانه ثنا و دسترسی به پرونده هایی که دارید بسیاری از امورات قضایی را از خانه و حتی با استفاده از تلفن همراه خود انجام داده و پیگیری کنید.
به همین دلیل ، در ادامه این مقاله قصد داریم به دو روش اصلی که با استفاده از آن ها می توان پرونده های قضایی را پیگیری کرد بپردازیم : پیگیری پرونده قضایی با کد ملی و شماره پرونده
برای یادگیری کامل این سامانه می توانید از راهنمای جامع ثبت نام در سامانه ثنا و مشاهده ابلاغیهاستفاده بفرمائید.
پس از اتمام ثبت نام در سامانه ثنا باید به دفاتر خدمات قضایی مراجعه کرده و یک رمز شخصی محرمانه برای ورود به این سامانه و پیگیری پرونده های قضایی خود در یافت کنید.
راهنما: پس از ثبت نام در سامانه ثنا کلیه اوراق قضایی از طریق این سامانه قابل مشاهده و دسترسی می باشد و می توانید بدون مراجعه به دادگاه ها پرونده های قضایی خود را پیگیری کنید.
روش های مختلف پیگیری پرونده قضایی
شما می توانید با استفاده از کدملی خود و یا شماره پرونده موردنظرتان به سامانه عدل ایران قوه قضاییه مراجعه کرده و پرونده های قضایی خود را مشاهده کنید.
معمولا وقتی که پرونده قضایی جدید در دادگستری برای شما ایجاد می گردد، می توانید از طریق سامانه ثنا و پیامک هایی که به تلفن همراه شما ارسال می گردد از روند پرونده هایتان مطلع گردید.
در سامانه عدل ایران دو روش رایج برای پیگیری پرونده های قضایی وجود دارد که باهم بررسی می کنیم:
پیگیری پرونده قضایی با کد ملی
همانطور که اشاره شد پس از دریافت رمز شخصی سامانه ثنا اکنون نوبت به ورود به سامانه اطلاع رسانی اشخاص برای پیگیری پرونده ها می باشد.
ابتدا به سایت خدمات الکترونیک قضایی(عدل ایران) مراجعه کرده و در قسمت سمت راست اولین گزینه “اطلاع رسانی برای اشخاص” را انتخاب می کنیم :
پس از انتخاب وارد مرحله بعدی می شویم که باید کدملی خود و رمز شخصی که موقع ثبت نام سامانه ثنا دریافت کردید را وارد کنید :
در این مرحله یک ” رمز موقت ” به شماره موبایل شما پیامک خواهد شد که اعتبار آن 24 ساعت می باشد.سپس آن را در کادر زیر وارد کنید:
پس از ورود اطلاعات،حساب کاربری شما همانند تصویر زیر قابل مشاهده خواهد بود که در آن اطلاعات مربوط به پرونده های قضایی ثبت شده است:
ورود اطلاعات پرونده
در اینجا پرونده ها به دو گزینه مختومه شده ها و مختومه نشده ها تقسیم می گردند.
در این کادر گزینه هایی وجود دارد که برای پیگیری پرونده های خود می توانید استفاده کنید.این گزینه ها بر اساس پرونده های مختومه شده و مختومه نشده قابل بازیابی است.
مثلا اگر پرونده های مختلف قضایی دارید توسط گزینه از تاریخ … تا تاریخ … می توانید بازه های زمانی مورد نظر خود را برای دسترسی آسان تر انتخاب کنید.
همچنین می توانید مشاهده پرونده های خود را بر اساس سه گزینه شماره پرونده،تاریخ صدور و شعبه به صورت صعودی یا نزولی مرتب سازی کنید.
راهنما: در بازیابی اطلاعات بوسیله ” شماره ملی ” ، تنها پرونده هایی نمایش داده می شود که شماره ملی شما در آن پرونده به ثبت رسیده باشد .
در مرحله آخر، بر روی گزینه ” بازیابی اطلاعات ” کلیک کرده تا لیست پرونده های قضایی برای شما نمایش داده شود.اکنون پرونده مورد نظر خود را انتخاب کنید.
با کلیک بر روی پرونده مورد نظر خود یک صفحه جدید باز می شود که حاوی اطلاعات پرونده مانند خلاصه پرونده،روند کار پرونده ،ردیف های فرعی و آخرین موضوعات می باشد.
در بالا نیز سه گزینه شماره پرونده ،ردیف فرعی و رمز پرونده وجود دارد.که اطلاعات مربوط به پرونده مورد نظر شما را نمایش می دهند.
ردیف فرعی
در رسیدگی به یک پرونده قضایی، امکان دارد که پرونده از یک شعبه به شعبه دیگری ارسال شود،بنابراین یک ردیف فرعی به آن تخصیص داده میشود که مشخص می کند که این پرونده مربوط به کدام شعبه است.
شروع پرونده با ردیف فرعی ۱ و در صورت ارسال به شعبه دیگر، ردیف فرعی ۲ و به همین ترتیب ردیفهای بعدی به آن اختصاص داده می شود.
اکنون وارد روش دوم پیگیری پرونده های قضایی می شویم :
پیگیری پرونده قضایی با شماره پرونده 16 رقمی
مجدد به سایت خدمات الکترونیک قضایی(عدل ایران) مراجعه کرده و در قسمت سمت راست گزینه “اطلاع رسانی با رمز پرونده ” را انتخاب می کنیم :
سپس همانند قبل کد ملی خود و رمز شخصی که موقع ثبت نام سامانه ثنا دریافت کردید را وارد کنید :
و پس آن نیز رمز موقتی که برای تلفن همراه شما پیامک می شود را در قسمت “رمز موقت” وارد کنید.سپس با تصویر زیر رو به رو می شوید:
هر پرونده ای که برای شما در دادگستری تشکیل می گردد دارای یک “شماره پرونده” و “رمز پرونده” منحصر به خود است که باید در این قسمت وارد کنید.
برای بدست آوردن ردیف فرعی نیز پس از ورود شماره و رمز پرونده گزینه “ردیف های فرعی” را از قسمت پایین انتخاب کنید.
راهنما: هر پرونده رمز شخصی مربوط به خود را دارد که ارتباطی با رمز سامانه ثنا ندارد. با داشتن رمز شخصی سامانه ثنا می توانید بدون رمز شخصی پرونده ها نیز آن ها را پیگیری کنید.
بنابراین اگر کدملی شما در پرونده ای ثبت نشده باشد می توانید با استفاده از کد 16 رقمی شماره پرونده در سامانه عدل ایران به پیگیری و مشاهده جزئیات آن بپردازید.
رمز پرونده
در هر پرونده قضایی، شماره پرونده و رمز ۵ رقمی آن پرونده برای شما ارسال می شود که با رمز سامانه ثنا متفاوت است.
درصورتی که رمز پرونده برای شما ارسال نشد می توانید عدد صفر را به شماره ۵۰۰۰۴۹ پیامک نمایید.اگر شماره تلفن همراه شما توسط شعبه در پرونده قید شده باشد رمز پرونده برایتان ارسال می گردد.
پیگیری پرونده قضایی با پیامک
با راه اندازی سامانه پیام کوتاه خدمات الکترونیک قضایی،می توانید خدماتی از جمله دریافت خلاص پرونده،دریافت رمز پرونده،دریافت شعبه رسیدگی کننده و آدرس را دریافت کنید.
شما می توانید برای دریافت هر یک از خدمات،عدد مربوط را به شماره پیامک نمایید:
برای دریافت راهنمای خلاصه پرونده، ارسال عدد یک به 50009699 برای دریافت راهنمای رمز پرونده، ارسال عدد دو به 50009699 برای دریافت راهنمای شعبه رسیدگی کننده و آدرس، ارسال عدد سه به 50009699
و پس از ارسال کد پیامکی برای شما ارسال می گردد که باید سایر اطلاعات تکمیلی را وارد کنید.
حسین یزدانی دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸ | ۱۱:۴۸ ۱,۰۸۴ بازديد
هیچ چیز ناامید کننده تر از دیدن رتبه وب سایت شما در صفحه بیستم گوگل نیست ، آن هم با وجود تلاش های مداومی که برای صعود به صفحه اول گوگل می کنید.
بعضی اوقات هرکاری که ما می کنیم ،هیچ جوابی نمی دهد. به نظر می رسد گوگل از وب سایت ما متنفر است و هیچ دلیلی برای آن متصور نمی توان شد.
اگر این حرف ها برای شما آشنا به نظر می رسد ، به جای درستی مراجعه کرده اید.
در این نوشته، سعی من بر این است که با یک روش ساده به بهبود رتبه گوگل سایت شما و جذب ترافیک بیشتر کمک کنم.
صفحه اول گوگل جایی است که بسیاری برای قرار گرفتن در آن هزینه های سرسام آوری انجام می دهند.زیرا یک ضرب المثل قدیمی می گوید :
بهترین مکان برای پنهان کردن جسد یک مرده ، صفحه دوم گوگل است.
احتمالاً قبلاً ضرب المثل بالا را شنیده اید. این یک شوخی متداول در بین متخصصان سئو است زیرا تنها ۰٫۷۸٪ (78 صدم درصد) از افراد روی نتایج صفحه دوم گوگل کلیک می کنند.
شوخی به کنار ، واقعیت این است:
اگر در صفحه دوم گوگل یا پایین تر از آن قرار دارید ، عملاً نامرئی هستید.
در این آموزش یاد خواهید گرفت که راه حل این مشکلات چیست؟چگونه این مشکلات را برطرف کنید ؟ و چرا تنها رتبه بندی در صفحه اول گوگل نمی تواند پاسخی برای مشکلات سئوی سایت شما باشد.
قبل از شروع کار …
برای اینکه بیشترین بهره را از این آموزش بگیرید و راحت تر بتوانید این مراحل را در سایت خود پیاده سازی کنید و فرصت قرار گرفتن در صفحه اول گوگل را داشته باشید.
خوب است وب سایت شما شامل موارد زیر باشد:
نسخه موبایل مناسب
بارگذاری سریع سایت
کاربری آسان (دسترسی آسان به بخش های مختلف،رابط و تجربه کاربری مناسب)
امنیت (داشتن پروتکل HTTPS)
ساختار مناسب
نه تنها برخی از این عوامل در رتبه بندی صفحه اول گوگل نقش مستقیم دارند، بلکه اگر وب سایت شما مطابق استاندارد نباشد ، فرآیند زیر برای اجرا دچار چالش خواهد شد.
حسین یزدانی دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸ | ۱۱:۴۵ ۱,۱۴۵ بازديد
سامانه الکترونیک قضایی (عدل ایران)
بدین ترتیب در سال 1395 قوه قضاییه خبر از راه اندازی سامانه ای داد که به موجب آن طرفین دعوا می توانند به صورت الکترونیک و در بستر آنلاین اوراق قضایی خود را مشاهده و پیگیری کنند.
سامانه سامانه الکترونیک قضایی (عدل ایران) دارای امکانات زیر می باشد:
راهنما: با توجه به اینکه متن ابلاغیه ها بصورت pdf است ، باید نرم افزاری که قابلیت نمایش pdf را دارد مثل (foxit reader) بر روی سیستم شما نصب شده باشد.
نحوه پرینت ابلاغیه در سامانه ثنا چگونه است ؟
برایمشاهده ابلاغیه ها در سامانه ثنا در مرحله بالا پس از ورود به سامانه ابلاغ الکترونیک گزینه “ابلاغیه های جدید ” را انتخاب می کنیم.پس از آن اطلاعات ابلاغیه برای ما نمایش داده می شود.
راهنما: درصورت صدورابلاغیه جدید ازطریق پیامک آگاه می شوید.اما به علت وجود احتمال اختلال در سیستم های ارتباطی به صورت بازه های کوتاه مدت سامانه ابلاغ الکترونیک را چک کنید.
اکنون در گوشه سمت چپ تصویر بر روی “مشاهده” کلیک می کنیم :
سپس در پایین همین صفحه متن ابلاغیه با تمامی جزئیات آن برای شما نمایش داده می شود.سپس گزینه دریافت نسخه چاپی و یا مشاهده نسخه چاپی را انتخاب می کنیم.
“دریافت نسخه چاپی”، فایل pdf ابلاغیه را برای دانلود در کامپیوتر و موبایل در اختیار شما می گذارد.سپس می توانید ابلاغیه را هر وقت که دوست داشتید چاپ بگیرید.
مشاهده نسخه چاپی ابلاغیه می توانید با مرورگر خود(مثل گوگل کروم) همان لحظه به صورت آنلاین ابلاغیه خود را منتشر کنید.
بسته به نیاز خود برای چاپ ابلاغیه یک از دو گزینه بالا را انتخاب کنید.
حسين يزداني دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸ | ۱۱:۴۰ ۱,۰۵۴ بازديد
این اولین مطالب آزمایشی وبلاگ من می باشد و به زودی حذف خواهد شد.
امروز ارتباط و تبادل اطلاعات نقش بسیار مهمی در رشد و فرهنگ مردم یک کشور و جامعه را دارد و وبلاگ یکی از راه های سریع انتقال اطلاعات و ارتباط مردم یک جامعه با هم می باشد .
شما به راحتی می توانید مطالب مورد علاقه , کارهای روزمره , علم و فرهنگ را در وبلاگ خود انتشار دهید و با سایر دوستان خود به گفتگو و تبادل نظر بپردازید .
حسين يزداني دوشنبه ۱۲ اسفند ۹۸ | ۱۱:۴۰ ۱,۰۵۷ بازديد
این دومین مطلب آزمایشی وبلاگ من هستش و به زودی این متن حذف خواهد شد .
وبلاگ چیست ؟
وبلاگ یا وبنوشت که به آن تارنوشت، تارنگار یا بلاگ و به زبان انگلیسی(Blog) هم میگویند، وبلاگ حاوی اطلاعاتی مانند: گزارش روزانه، اخبار، یادداشتهای شخصی و یا مقالات علمی مورد نظر طراح آن است. وبلاگ ترکیبی از دو کلمۀ «web» و «log» به معنای ثبت وقایع روزانه است .مطالب وبلاگ بر مبنای زمانی که ثبت شده گروهبندی و به ترتیب از تازهترین رخداد به قدیم ارائه میگردد. نویسندهٔ ویلاگ، وبنویس یا تارنویس نامیده میشود و ممکن است بیش از یک نفر باشد، وبنویس به گزارش مداوم رویدادها، خاطرات، و یا عقاید یک شخص یا یک سازمان میپردازد. واحد مطالب در وبلاگ،پست است، معمولاً در انتهای هر مطلب، برچسب تاریخ و زمان، نام نویسنده و پیوند ثابت به آن یادداشت ثبت میشود. فاصلهٔ زمانی بین مطالب وبلاگ لزوماً یکسان نیست و زمان نوشته شدن هر مطلب به خواست نویسندهٔ وبلاگ بستگی دارد. مطالب نوشته شده در یک وبلاگ همانند محتویات یک وبگاه معمولی در دسترس کاربران قرار میگیرد. در بیشتر موارد وبلاگ ها دارای روشی برای دسترسی به بایگانی یادداشتها هستند (مثلاً دسترسی به بایگانی بر حسب تاریخ یا موضوع). بعضی از وبلاگ ها امکان جستجو برای یک واژه یا عبارت خاص را در میان مطالب به کاربر میدهند.