کسب و کار اینترنتی

۱,۲۱۳ بازديد

کسب و کار اینترنتی روز به روز جایگاه خود را در بازاریابی دیجیتال ارتقا می دهد.شما می توانید به جای هزینه گزاف برای اجاره فیزیکی یک مکان به یک وب سایت و فروشگاه اینترنتی ایرانی به عنوان محل کسب وکار خود بیاندیشید و با راهکارهای بازاریابی دیجیتال و شبکه های اجتماعی فروش خود را چند برابر کنید.این کاری است که ما در پیلاچی برای شما با کمترین هزینه انجام می دهیم.

 

آیین‌نامه تعرفه حق‌ الوکاله، حق‌المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری سال 99

۱,۲۰۷ بازديد

آیین نامه تعرفه حق الوکاله ، حق‌المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری در سال 99 از سوی رئیس قوه قضاییه جمهوری اسلامی ایران ابلاغ گردید.

در اجرای ماده ۱۹ لایحه قانونی استقلال کانون وکلای دادگستری مصوب ۱۳۳۳ و ماده ۱۸۷ قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران مصوب ۱۳۷۹ و به پیشنهاد کانون وکلای دادگستری مرکز و مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه ‌قضاییه “آیین‌نامه تعرفه حق‌الوکاله، حق‌المشاوره و هزینه سفر وکلای دادگستری” به شرح زیر است.

  • ملاک تعیین حق‌الوکاله در رای دادگاه برای محکوم علیه بر اساس مبلغ تعیینی در قرارداد در صورتی کمتر از تعرفه باشد.(ماده ۲)
  • مبلغ علی‌الحساب دریافتی مبنای ابطال تمبرعلی‌الحساب مالیاتی موضوع ماده ۱۰۳(ماده ۳)
  • در صورت کسری تمبر، دفتر شعبه مکلف به قبول وکالت نامه وکیل و صدور اخطار رفع نقص می باشد.(ماده ۴)
  • ▪️ در هر پرونده وکیل نسبت به سهم دریافتی خود باید تمبر ابطال نماید در صورت عدم وجود توافقنامه به میزان مساوی، لازم به ذکر است یک وکیل می‌تواند سهم دیگری را در آن پرونده پرداخت نماید.(ماده ۵)
  • وکیل جدید در صورت قبول توکیل پس از ابطال تمبر مالیاتی نیاز به ابطال تمبر مالیاتی ندارد.(ماده ۶)
  • معافیت از ابطال تمبر و پرداخت سهم کانون، مرکز و صندوق در صورت قبول وکالت تبرعی اقربا.(ماده ۷)
  • تعیین دو برابر تعرفه حق‌الوکاله برای وکالت های تسخیری و معاضدتی و عدم نیاز به ابطال تمبر و پرداخت سهم کانون و مرکز و صندوق تا زمان دریافت حق‌الوکاله توسط وکیل.(ماده ۸)
  • تعیین سقف حق‌الوکاله برای وکلای تبصره ماده ۴۸ .(ماده ۱۴)
  • افزایش حق‌الوکاله مرحله دادسرا.(ماده ۱۴)
  • تعیین حق‌الوکاله مراجع غیر قضایی مانند هیئت‌های موضوع قانون کار تا سقف ۲۰۰ میلیون ریال.(ماده ۱۴)
  • الزام موکل به پرداخت حق‌الوکاله هر مرحله در ابتدای قبول وکالت آن مرحله.(ماده ۲۰)
  • افزایش ۱۰ درصد حق‌الوکاله در صورت داشتن گواهی تخصصی توسط وکیل.(ماده ۲۲)
  • امکان صدور پروانه وکالت تخصصی توسط کانونهای وکلا (تبصره ماده ۲۲)
  • تعیین حق‌الوکاله برابر حق‌الوکاله دعاوی مطروحه در دادگستری چنانچه دعاوی توسط وکیل در خارج از دستگاه قضا از طریق داوری یا صلح و سازش منجر به صدور رای شود.(ماده ۲۳)
  • استحقاق وکیل به کل حق‌الوکاله در صورتی که پرونده معد صدور رای باشد در صورت عزل یا استعفای وکیل، انتفای موضوع وکالت یا فوت و حجر موکل.(ماده ۲۴)
  • افزایش حق‌الوکاله امور اجرایی احکام دادگستری و ادارات اجرای اسناد رسمی و لازم‌الاجرای سازمان ثبت تا سقف حداکثر ۲ درصد مبلغ محکوم به یا مورد اجرا .(ماده ۲۵)
  • افزایش حق‌المشاوره و حق‌الزحمه ارائه خدمات حقوقی.(ماده ۲۶)
  • تعیین فوق‌العاده ماموریت برای هر روز وکیل در صورت نیاز به سفر در روند پیگیری پرونده.(ماده ۳۰)
  • استفاده از اضافه تمبر ابطالی در پرونده های دیگر با تایید مدیر دفتر شعبه.(ماده ۳۱)
  • الزام قاضی عضو هیات های حل اختلاف مالیاتی به محاسبه درآمد سالیانه وکلا بر اساس ۲۰ برابر میزان ابطال شده و تعیین مالیات مقطوع بر اساس آن.(ماده ۳۴)
منبع:https://dadmehromid.com/lawyer-fees/

هزینه بیمه تکمیلی تامین اجتماعی

۱,۲۵۰ بازديد

موارد عدم پوشش بیمه تکمیلی تامین اجتماعی

 

موارد زیر تحت پوشش بیمه تکمیلی تامین اجتماعی قرار نمی‌گیرند:

  • هزینه‌های مربوط به خدمات نازایی و سزارین
  • هزینه‌های مربوط به بیماری‌های روانی
  • هزینه خدمات جدید که جنبه تحقیقاتی دارند و فاقد تاییدیه و تعرفه از سوی وزارت بهداشت ،درمان وآموزش پزشکی هستند.
 

 کانون عالی بازنشستگان و مستمری بگیران تأمین اجتماعی و شرکت بیمه ‌آتیه ‌سازان حافظ، حق بیمه تکمیلی درمان از تاریخ 01‏‏‏‏‏‏/09‏‏‏‏‏‏/1398 لغایت 30‏‏‏‏‏/08‏‏‏‏‏‏/1399 برای هر نفر ماهانه 44 هزار تومان می‌باشد.

به ازاء هر نفر از مشمولین ماهانه مبلغ 3 هزار تومان توسط واحدهای اجرایی به حساب هزینه کمک به بیمه تکمیلی درمان پرداخت می گردد.

از این رو از تاریخ 01‏‏‏‏‏‏/09‏‏‏‏‏‏/1398 لغایت 30‏‏‏‏‏‏/08‏‏‏‏‏‏/1399 (به مدت یک سال) مبلغ 41 هزار تومان به ازای هر نفر بابت بیمه تکمیلی درمان از مستمری ماهانه مشمولین کسر خواهد شد.

 
 

بنابر این تا میانه سال99 ثبت نام و هزینه بیمه تکمیلی در سال برای افراد تحت پوشش بیمه تکمیلی تعیین شده است.

تبصره1: مستمری بگیر اصلی می‌تواند در صورت تمایل تمامی افراد تحت تکفل خود را تحت پوشش بیمه تکمیلی قرار دهد و گزینش برخی از افراد تحت تکفل (به استثنای همسر) مجاز نمی‌باشد.


تبصره2: درخصوص مستمری بگیران و افراد تحت تکفل آنان که در آبان ماه سال جاری مشمول قرارداد قبلی بیمه تکمیلی بوده‌اند الزامی به رعایت تبصره فوق وجود ندارد.

لیکن این دسته از افراد نیز در صورت افزایش یا کاهش اختیاری تعداد افراد تحت تکفل (غیر از همسر)، مشمول تبصره یادشده قرار می‌گیرند.

در صورت فوت مستمری بگیران بازنشسته و ازکارافتاده کلی مشمول بیمه تکمیلی درمان، تداوم پوشش بیمه‌ای مذکور برای مستمری بگیران بازمانده آنان امکان پذیر است.

منبع:https://dadmehromid.com/takmili-cost/

تعهدات تامین اجتماعی به بیمه شده بیمه اختیاری

۱,۲۱۳ بازديد

تعهدات تامین اجتماعی به بیمه شده بیمه اختیاری

بیمه شده به وسیله بیمه اختیاری سازمان تامین اجتماعی از خدمات زیر بهره مند می گردد:

  • خدمات مستمری بازنشستگی
  • خدمات فوت
  • کمک هزینه از کار افتادگی کلی غیر ناشی از کار
  • خدمات درمانی
  • صدور و تمدید دفترچه
  • صدور و تمدید دفترچه افراد تحت تکفل
  • پرداخت کلیه هزینه های کفن و دفن
  • ارائه وسایل کمک پزشکی

همچنین این موارد و خدمات به بیمه شده بیمه اختیاری سازمان تامین اجتماعی تعلق نمی گیرد:

  • غرامت ایام بارداری
  • غرامت ایام بیماری
  • بیمه بیکاری
  • کمک هزینه ازدواج
  • کمک هزینه از کار افتادگی ناشی از کار
 

شرایط و مبلغ پرداخت بیمه اختیاری

شرایط و مبلغ پرداخت بیمه اختیاری بر مبنای پرداخت حق بیمه برای کسانی که بیش از ١٠ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند عبارت است از:

میانگین مبنای پرداخت حق بیمه آخرین ٣۶٠ روز قبل از تاریخ ثبت تقاضای ادامه بیمه به طور اختیاری مشروط بر اینکه مبلغ مزبور کمتر از حداقل دستمزد مبنای پرداخت حق بیمه زمان تقاضا نباشد.

مبنای پرداخت حق بیمه مشمولینی که کمتر از ١٠ سال سابقه پرداخت حق بیمه دارند به انتخاب متقاضی بین حداقل و حداکثر دستمزد شاغلین خواهد بود.

بطور مثال اگر دستمزد ماهانه شما 1,500,000 تومان باشد دستمزد روزانه شما 50,000 تومان است.27 درصد از مبلغ دستمزد روزانه، حق بیمه روزانه شما می باشد.

27 درصد 50,000 تومان، می شود 13,500 تومان و با ضرب این مبلغ در تعداد روزهای ماه ،مبلغ ماهیانه حق بیمه شما محاسبه شده که معادل مبلغ 405,000 تومان(ماه سی روزه) می باشد.


منبع:https://dadmehromid.com/bimeh-ekhtiyari/

سوالات متداول بیمه ازکارافتادگی

۱,۲۱۰ بازديد

سوالات متداول

 

1-آیا بیماری افسردگی ناشی از کار، سبب دریافت مستمری از کار افتادگی می شود؟

اگر این بیماری ناشی از کار باشد، در صورت تایید کمیسیون پزشکی تامین اجتماعی می توانید مستمری از کار افتادگی بگیرید.

2-آیا عمل آب مروارید، جزء بیماری های مشمول مستمری بیمه ازکارافتادگی می باشد؟

خیر. احتمال این که با عمل آب مروارید، ازکارافتادگی جزیی بگیرید، وجود ندارد.

3-از کار افتادگی برای بیماری ناشی از غیر کار چگونه است؟

اگر معاینات قبل استخدام را انجام داده باشید و این بیماری پس از مشغول به کار شدن شما به وجود آمده باشد، می توانید نسبت به از کار افتادگی اقدام کنید. 

4-آیا با کهولت سن، میتوان برای بیمه ازکارافتادگی اقدام کرد؟

بله. در صورتی که مورد تایید کمیسیون پزشکی بدوی سازمان تامین اجتماعی باشد.

5-بیماری های ام اس و رماتیسم، مشمول مستمری از کار افتادگی می شوند؟

باید، نامه ای از پزشک بر اساس فرم سه برگی دریافت کرده و آن ها را تقدیم کمیسیون پزشکی بدوی کنید تا بررسی شود.در نهایت،اصل بر تشخیص کمیسیون پزشکی، بر اساس معاینات بالینی و بررسی پرونده است.

6-اگر فردی 65 روز سابقه بیمه داشته باشد، مشمول بیمه ازکارافتادگی می شود؟

در ۱۲۰ ماه قبل از حادثه، باید حداقل یک سال سابقه کار داشته و ۹۰ روز، حق بیمه پرداخت کرده باشد. بنابراین مشمول دریافت مستمری حوادث ناشی از کار نمی شود.

7-اگر فردی در‌کارگاهی‌ دچار‌ حادثه‌ و‌ دیگر‌ قادر‌ به‌ کار‌ نباشد،همچنین کارفرما‌ نیز بیمه‌اش‌ را‌ رد‌ نکرده باشد؟

 ابتدا باید گزارش حادثه به اداره کار و شعبه تامین اجتماعی محل داده شــود و ســپس بــا ارائــه مدارک به شــعبه تامین اجتماعی خواستار احتساب ســابقه اشتغال و اعلام بدهی بیمه به کارفرما شوید.

در صورتی که نتیجه ای حاصل نشــد، به هیئت های حل اختلاف مراجعه کنید و از کارفرما بابت عدم اجرای ماده ۱۴۸قانــون کار و پرداخت نکردن حق بیمه شکایت کنید.

پس از تایید اشتغال، سابقه و حادثه ناشی از کار می توانید برای برقراری مستمری از کار اقتادگی اقدام کنید.

منبع:https://dadmehromid.com/azkaroftadehi-condition/

قانون جدید حذف زندان مهریه

۱,۲۲۵ بازديد

قانون جدید مهریه در مجلس

بر اساس تبصره الحاقی به ماده هفت قانون محکومیت‌های مالی، حبس یا بازداشت بدهکاران مالی از جمله متعهدان موضوع تادیه مهریه ممنوع می باشد، مگر در صورتی که زوجه ملائت مالی محکوم‌علیه و امتناع وی از پرداخت محکوم‌ به را اثبات کند.

اما به عقیده بسیاری از کارشناسان اگر قرار باشد نحوه اجرای محکومیت های مالی تغییر یابد، نیازمند اصلاح قانون است.

البته این روند پروسه ای دارد که از کمیسیون قضایی مجلس شروع، در صحن علنی مجلس تصویب و بعد از نظر نهایی شورای نگهبان لازم الاجرا می شود.

بنانراین بر اساس قانونی که قرار است در مجلس بررسی شود ابتدا ابلاغیه پرداخت برای زوج ارسال می شود که در صورت استطاعت مالی مهریه پرداخت شده و موضوع خاتمه می یابد.

 
 

بر اساس گفته های سخنگوی کمیسیون حقوقی و قضایی طرحی در کارگروه این کمیسیون تصویب شده است که به موجب آن مردانی که توانایی پرداخت مهریه را ندارند حتی برای مهریه یک سکه هم به زندان نمی‌روند.

وی توضیح داد: اما اگر آن مرد ملائت داشته باشد و مهریه را پرداخت نکند و علی رغم توان مالی لجبازی کند قانون می‌تواند ورود کند و از او مهریه را بگیرد.

 

 

قانون جدید حذف زندان مهریه

باتوجه به دستورالعمل جدید قانون جدید حذف زندان مهریه صادره از قوه قضاییه مردانی که اعسار خود را به پرداخت مهریه به صورت یک جا اعلام نمایند و اعسار آن‌ها از طرف دادگاه مورد تایید واقع گردد، زندانی نمی‌شوند و محکوم به پرداخت مهریه به صورت اقساطی با تشخیص مقام محترم قضایی می‌گردند.

در قانون جدید زندان برای مهریه بر خلاف تصور عامه مردم، مهریه بیش از ۱۱۰ سکه قابل دریافت از طرف زوجه می باشد اما روال قانونی آن به این صورت مقرر شده است :

در صورتی که مهریه کمتر از ۱۱۰ سکه باشد، مرد به هر نحوی مکلف به پرداخت آن بوده و عدم پرداخت از جانب وی سبب صدور حکم جلب خواهد شد.

اما در مورد مهریه بیش از ۱۱۰ سکه زوجه بایستی اموال شوهرش را به دادگاه معرفی نماید تا دادگاه نسبت به توقیف و تامین اموال اقدام نماید و حکم جلب برای مرد صادر نمی‌شود.

منبع:https://dadmehromid.com/mehriye-law/

اعتراض زن به تقسیط مهریه

۱,۲۲۸ بازديد

پس از ارائه درخواست تقسیط مهریه توسط زوج، اگر زن به رای صادر شده معترض باشد، می تواند به رای صادره اعتراض نموده و لیست اموال زوج را برای ممانعت از تقسیط مهریه ارائه نماید.

مثلا اگر مهریه خود (برای مثال 110 سکه) را به اجرا گذاشتید و در دادگاه حکم قطعی 2 عدد سکه به عنوان پیش پرداخت و هر۶ ماه یک سکه تعیین گردید :

در صورت اعتراض زن به تقسیط مهریه ،شما می توانید به رای صادر شده دادگاه اعتراض کنید و به کمک وکیل تان استشهادیه تنظیم شده را در قالب یک لایحه دفاعیه به دادگاه تجدیدنظر ارائه دهید.

همچنین اگر زوج وضعیت مالی بهتری پیدا کرد باید دوباره دادخواست ازدیاد اقساط را مطرح نمایید.

درخواست تقسیط مجدد مهریه

درخواست تقسیط مجدد مهریه بستگی به قدرت اثبات اعسار شما دارد. اگر با دلایل کافی بتوانید ثابت کنید که درآمدی ندارید دادگاه به میزان مناسبی آن را تقسیط خواهد کرد. در نهایت چنانچه رای دادگاه را قبول نداشتید می توانید اعتراض کرده و همچنین تقاضای تعدیل اقساط مهریه را از دادگاه بخواهید.

منبع:https://dadmehromid.com/mehriye-divide/